Goed om te weten

Maatwerk en aanvullingen.

Enthousiast over de activiteiten op Terschelling?

Naast de standaard activiteiten binnen de verschillende arrangementen, kunt u uw schoolreis zo actief of educatief mogelijk maken. Wanneer u meer tijd op het strand wilt doorbrengen met uw groep of klas, zijn er tal van activiteiten extra bij te boeken, uiteraard voor een speciaal scholen tarief. Hierbij kunt u denken aan het Blokarten, WadkanoŽn, een stoere survival of vlotbouwen en -varen bij het Duinmeer van Hee. Benieuwd naar de prijzen voor scholen? Neem gerust contact met ons op.

Activiteiten bij slecht weer op Terschelling.

Tevens bieden wij een aantal slechtweer activiteiten aan. Deze activiteiten kunt u als aanvulling bijboeken, voor bijvoorbeeld een regenachtige maar gezellige dag! Hierbij kunt u denken aan met zín allen zwemmen in het zwembad of maak een huifkartocht door de duinen.

Haal Terschelling naar uw school.

Wilt u uw leerlingen optimaal voorbereiden op een aantal dagen Terschelling? U kunt bij ons complete lespakketten aanvragen over het Wad. Op deze manier beleven de leerlingen het eiland op zijn best.

IdeeŽn zijn welkom.

Uw eigen inbreng en ideeŽn stellen wij erg op prijs. Bij vragen of aanvullende zaken kunt u via het contactformulier of telefonisch, contact opnemen met MooiWeer of Stayokay Terschelling.

Kwaliteit en veiligheid tijdens het evenement.

De uitvoerende organisaties staan allen garant voor kwaliteit en veiligheid. Allen hebben veel ervaring in de uitvoering van activiteiten en evenementen voor grotere groepen, leerlingen en studenten. Tijdens de activiteiten wordt u begeleid door ervaren en specifiek getrainde buitensport instructeurs van MooiWeer B.V. Voor de activiteiten is het vanwege verzekeringsaspecten vereist dat de verantwoordelijke begeleiding een zogenaamde validiteitsverklaring invult en ondertekent. Tijdens de activiteiten is het aan te raden stevig schoeisel te dragen en een jas mee te nemen De activiteiten van MooiWeer zijn getoetst aan de voorwaarden van de VEBON. Stayokay is zeer ervaren als het gaat om dieetwensen en beschikt over een Ecolabel en een Kiwa iso-certificaat.

Voorwaarden m.b.t. het evenement.

Alle arrangementen zijn te boeken in de periode buiten de vakanties en uitgezonderd de weekenden en altijd op basis van beschikbaarheid.

Op onze arrangementen zijn geen andere kortingen van deelnemende organisaties van toepassing.

Per geleverde dienst zijn de algemene voorwaarden van de desbetreffende. Op verzoek sturen wij u de voorwaarden graag toe.

Betaling dient te hebben plaatsgevonden voor aanvang van het evenement. Annulering kan gratis tot 60 dagen voor de geplande datum. Tot 30 dagen van te voren betaalt u 25% van de totaalprijs aan annuleringskosten. In de periode van 30 dagen tot 14 dagen voor aanvang is 50% van de totaalprijs verschuldigd. Binnen 14 dagen voor aanvang van bent u 100% van de totaal prijs verschuldigd.

Home | Contact | Copyright '09-'10 MooiWeer BV, all rights reserved