Uitvoerende organisaties en bedrijven

Stayokay Terschelling

Het hostel ligt werkelijk adembenemend, bovenop een duin, met uitzicht over het wad. Uiterst ervaren met grotere groepen leerlingen of studenten. Zeer verzorgd logies en ontbijt, heerlijke diners, een feestelijke BBQ, speeltoestellen buiten: Stayokay Terschelling is de ideale thuishaven tijdens het verblijf.

MooiWeer

De ervaren en goed getrainde instructeurs van MooiWeer zijn specialist in veel buitenactiviteiten die op het strand, in het water en in de bossen plaats vinden. We noemen kanoën, raften, strandzeilen, vlot bouwen, strand golf, jutkamp, kampvuur maken, kortom te veel om op te noemen. Uw eigen inbreng is meer dan welkom, om een zo goed mogelijk activiteiten programma voor u te kunnen maken. MooiWeer werkt volgens de strengste veiligheidsprocedures en is aangesloten bij de VEBON.

Rederij Doeksen

De veerdienst tussen Harlingen en Terschelling. Rederij Doeksen is een uiterst gastvrij, veilig en efficiënt bedrijf. 102 jaren jong, dus buitengewoon ervaren in het vervoer van grotere groepen. Varen met z’n allen met de veerboot van Rederij Doeksen is een geweldige belevenis.

Staatsbosbeheer Terschelling

Het avontuur in de natuur begint bij deze overheidsinstelling. Vakkundige en enthousiaste boswachters verzorgen fantastische excursies door de natuur en vertellen graag hun fraaiste verhalen. Leerzaam en opwindend!

Waddenvereniging

Al 45 jaar is de Waddenvereniging zeer actief m.b.t. het behoud, herstel en goed beheer van het Waddengebied in al haar facetten. Een wadexcursie voedt het bewustzijn van de natuur van het Waddengebied op leerzame en inspirerende wijze.

Home | Contact | Copyright '09-'10 MooiWeer BV, all rights reserved