Het complete 4-daags arrangement op Terschelling

Bij dit arrangement bent u verzekerd van een totale eiland beleving. Naast de overnachtingen o.b.v. volpension in het Stayokay hostel bevat dit een uitgebreid activiteiten en excursie programma op Terschelling. Volledig verzorgd 4 daags arrangement op Terschelling voor maar €189,-pp

Dag 1:

Met de boot van Harlingen naar Terschelling
In de ochtend komt u aan met de boot op Terschelling. Nadat de fietsen zijn opgehaald, fietst u langs de Waddenzee naar het Stayokay hostel waar de check in zal beginnen. Dit hostel is gelegen aan de enige natuurlijke baai van Nederland.

Het ontdekken van Terschelling met activiteiten
‘s Middags komen de instructeurs van MooiWeer naar het hostel voor een avontuurlijke gps tocht over het eiland (wandelend of per fiets). Na de gps activiteit staat er een BBQ op het programma met uitzicht over het wad.

BBQ met aansluitend kampvuur op het strand
Na de BBQ gaat de groep per fiets naar het strand voor een kampvuur.

Dag 2:

Jutten of wadlopen? Welke keuze maakt u?
Deze dag is er de keuze uit een excursie over het wad, het Noordzeestrand opruimen met stichting de milieujutter of met de boswachter de natuur in.

In de middag zijn we actief op het Noordzeestrand
Na de lunch is er een actief programma op het Noordzeestrand met powerkiten (vliegeren met grote vliegers).

Diner met uitzicht over de enige natuurlijke baai
‘s Avonds staat er een driegangendiner met uitzicht over de baai in het Stayokay hostel op het programma. Iedereen kan al een deel voor de slotavond voorbereiden.

Dag 3:

Een dag vol avontuur en spanning op het Noordzeestrand
Na een lekker ontbijt kan iedereen even wakker worden op het wad, strand of bos. Na de lunch gaat iedereen per fiets richting het Noordzeestrand om spectaculair te Coast raften in combinatie met volleybal of het uitdagende Jut kamp. Na deze dag vol activiteiten en eiland beleving, keert u terug naar Stayokay voor het diner. De slotavond is naar eigen invulling.

Dag 4:

Nog even genieten op de laatste dag van dit arrangement.
De volgende morgen wordt er uitgecheckt. Nadat de fietsen zijn terug gebracht is er nog even tijd om souvenirs te kopen in West Terschelling. Dit arrangement op Terschelling is inclusief boottocht (retour veerdienst rederij Doeksen), logies o.b.v. volpension, fietsen en activiteiten.

Home | Contact | Copyright '09-'10 MooiWeer BV, all rights reserved